11 Eylül 2013

Mark Rein-Hagen Türkiye'de!

Vampire the Masquerade'in ve merakla beklenen I Am Zombie'nin yaratıcısı Mark Rein-Hagen 5-6 Ekim tarihlerinde İstanbul'a hayranlarıyla sohbet etmeye ve oyun oynatmaya geliyor. Facebook event sayfasındaki açıklama aşağıda:

Başta Vampire: the Masquerade, cWoD'un yaratıcısı Mark Rein-Hagen, eski oyunlarının hayranları ile buluşmak ve yeni oyunu I AM ZOMBIE'nin playtest'lerine Türk oyuncularla başlamak için İstanbul'a geliyor!

Rol yapma oyunlarında çığır açan, bugün pop kültürüne yön verecek kadar güçlü mitosları 20 yıl önce belirleyen büyük usta ile tanışma fırsatını kaçırmayın!

Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı (BUG) ev sahipliğinde ve geekyapar.com organizasyonuyla 5-6 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğin programı aşağıdaki gibidir:

5 Ekim 2013 / 13.00-18.00
BAU Beşiktaş, Fazıl Say Salonu

Panel I “Karanlık Bir Oyun Tasarlamak”
World of Darkness Post-Mortem ve I AM ZOMBIE

Panel, oyun tasarımıyla uğraşanları hedeflemektedir. Mark Rein-Hagen, 20 yıl önce Dungeons & Dragons yapısına kıyasla anlatısal ve kişisel kurguya dayalı yeni oyunların tasarım sürecinden, sektör ve popüler kültür üzerinde son 20 yılda yarattığı etkiden bahsedecek. (Panel sonrası soru-cevap yapılacaktır.)

Panel II “Caine ile Sohbet”
World of Darkness, Vampire, Werewolf, Changeling ve White Wolf

Mark Rein-Hagen, Türkiye'de hala çok güçlü bir hayran kitlesi olan oyunlarından bahsedecek, hayranların sorularını cevaplayacak ve White Wolf ve WoD'un hikayesini anlatacak. Rein-Hagen'in yeni oyunu I AM ZOMBIE hakkında detaylar ve ertesi gün yapılacak playtest'ler de bu panelde konuşulacaktır.

Panel III “Muhteşem İmza Sırası”

World of Darkness kitaplarını imzalatmak ve fotoğraf çektirmek isteyenler ile günü kapatıyoruz.

6 Ekim 2013 / 13.00-18.00
BAU Galata, BUG Lab

“I AM ZOMBIE Playtest”
Mark Rein-Hagen'in yeni oyunu I AM ZOMBIE'nin 6 masa insan tarafından oynanması, görüşlerin toplanması ve gelecek playtest çalışmaları için kayıtların alınması.

ETKİNLİK DETAYLARI:

* Etkinliğe katılım ücretsizdir.
* Mark Rein-Hagen yönetiminde 6 Ekim 2013 günü yapılacak playtestler sınırlı sayıda katılım alacaktır. Kayıtlar etkinlikten 2 hafta önce geekyapar.com üzerinde açılacak form ile alınacaktır.
Merak ettikleriniz için: merhaba@geekyapar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder